Rejestracja - Wyłącz formularz rejestracyjny

Sekcja Wyłącz formularz rejestracyjny umożliwia zablokowanie dostępu uczestników do formularza rejestracyjnego i wprowadzenie treść strony, która go zastąpi.

Za pomocą dostępnych w interfejsie opcji:
- ukryj formularz rejestracyjny - dostęp do formularza zgłoszeniowego zablokujesz natychmiast,
- ukryj formularz rejestracyjny o podanej dacie - odroczysz jego blokadę w czasie podając datę i godzinę, o której aplikacja wyłączy go automatycznie.

Dzięki opcji Przełącz widok treści dla wersji językowej uzyskasz dostęp do edytorów treści, które pozwolą Ci wprowadzić komunikaty zależne od wybranej wersji językowej.



Dokumentacja (aktualna dla v4.40)

Bądź na bieżąco z nowościami i subskrybuj newsletter CONREGO

Oświadczam, że zapoznałem się z treścią i akceptuję regulamin korzystania z usług newslettera internetowego na stronie conrego.com.pl
Ta strona używa cookies celem gromadzenia danych o użytkownikach w celach marketingowych i obsługi procesów związanych z realizacją zamówień. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję